Як обрати робот-пилосос

Сьогодні ринок побутової техніки пропонує широкий вибір робот-пилососів, і кожен продукт обіцяє зробити життя простіше та зручніше. Однак, перед тим як придбати робота-пилососа, йому потрібно передувати ретельний вибір.

У цій статті ми проведемо огляд того, як правильно вибрати робот-пилосос, які параметри потрібно враховувати, і які функції необхідні для кожної сім'ї або будинку.

Типи робот-пилососів

Існує безліч різних видів робот-пилососів, але всі вони можуть бути розподілені на три основні категорії:

- Пилососи з бічними щітками: ці типи пилососів мають одну або дві бічні щітки, які вибивають сміття з кутів і під меблями, відправляючи його в напрямку головної щітки або в сміттєвій жолоб.

- Пилососи з вбудованою камерою: ці роботи можуть фотографувати середовище і використовувати зображення для навігації в будинку. Найчастіше ці моделі пилососів дорожчі, але вони можуть бути більш точними та ефективними в пошуку тваринних волос і пилу.

- Пилососи з лазерним сканером: більш сучасні робот-пилососи оснащені лазером або інфрачервоним приладом, який допомагає їм орієнтуватися в просторі та запобігати зіткнення зі стінами та меблями.

Також існує велика кількість інших типів робот-пилососів, які можуть полегшити прибирання вашого дому. Однак, для того, щоб вибрати підходящу модель, необхідно зрозуміти, які параметри найбільш важливі для кожного конкретного випадку.

Функціональність

При виборі робот-пилососа необхідно враховувати його функціональність та кількість доступних опцій. В основі практично у всіх роботів є базові функції, які можуть бути найбільш корисними при виконанні завдань, таких як прибирання сміття, перемикання на різні поверхні, та розпізнавання перешкод.

Однак, якщо ви шукаєте робота-пилососа, який зможе виконувати додаткові функції, які можуть бути корисні з часом, слід розглянути наступні параметри:

- Можливості підключення Wi-Fi: сьогодні більшість моделей робот-пилососів пропонує функцію підключення до Wi-Fi. За допомогою цієї опції, ви можете гнучко управляти своїм роботом-пилососом, дистанційно керувати ним, встановлювати графік прибирання, та інше.

- Планування прибирання: більшість сучасних робот-пилососів може виконати заплановане прибирання, в тому числі з допомогою додатка на вашому телефоні. Ця функція може бути зручною, якщо у вас не вистачає часу на прибирання вручну, також її можна використовувати, щоб налаштувати режим прибирання в певний часовий проміжок.

- Функція вологого прибирання: деякі моделі робот-пилососів мають функцію вологого прибирання, яка дозволяє очищати та затирати поверхні одночасно.

- Автоматична зарядка: з більшістю роботів-пилососів постачається док-станція, в якій робот зможе автоматично зарядитися, коли батарея почне зменшуватися.

- Сенсори та перешкоди: багато робот-пилососів оснащені інфрачервоними датчиками, які попереджають робота про наявність перешкод на його шляху.

- Розмір: розміри робота-пилососа грають роль при використанні в домах з невеликою площею. Компактні моделі можуть легко пересуватися між стільцями, знаходитися в вузьких просторах, та займати мінімальне місце.

Надійність

Вибираючи робот-пилосос, слід враховувати його надійність та тривалість експлуатації. Виберіть модель, яка виготовлена з якісних матеріалів та має гарантію від виробника на продукт.

Також слід розглянути зворотний зв'язок від покупців, відгуки та рейтинги, які допоможуть вам краще зрозуміти, як модель працює в реальному ч

Супутні товари

MiJia Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro White

MiJia Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro White

Робот-пилосос MiJia Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro White – ідеальний помічник у побуті. Цей оновлений пристрій забезпечує максимальну ефективність очищення підлоги та міцно тримається на кожному типі повер..

12943 грн

HOBOT Technology 2S

HOBOT Technology 2S

Робот-мийник вікон HOBOT Technology 2S: відчуйте переваги автоматичного прибиранняЗавжди бажали мати чисті вікна без додаткових зусиль? Робот-мийник вікон HOBOT Technology 2S - ваш незамінний помічник..

15669 грн

Dreame L10s Ultra (RLS6LADC)

Dreame L10s Ultra (RLS6LADC)

Робот-пилосос Dreame L10s Ultra (RLS6LADC): функціонал та переваги Функціонал Робот-пилосос Dreame L10s Ultra (RLS6LADC) - це абсолютно автоматичний прибиральний пристрій, який підійде для володарів..

25993 грн

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
icon_callback (098) 677-5797 icon_callback (050) 677-5797 icon_callback (073) 677-5797 icon_skype tvmirshop icon_viber TV-Mir icon_teleg TV-Mir icon_email sales@tv-mir.com.ua